8 Mart 2017 Çarşamba

Yaşasın Anneler!

Herkese merhaba!
Bildiğiniz gibi okul öncesi sınıflarında pek çok özel gün çeşitli etkinliklerle kutlanır. Bugün ise herkesin hayatındaki belki de en özel insanlar olan annelerimizin günü için buradayız! Bu yıl annelere, çocuklarının tamamen öğretmenlerin gösterdiği şekliyle yaptığı (hatta bazen öğretmenlerin yaptığı), kendilerinden hiçbir şey katmadıkları hediyeler vermeyelim. Gelin onlar için yaratıcılıkları konuşturalım. Duygularımızı katalım. İşte o zaman her şey daha güzel olur! Peki anneler günü için onlara vereceğimiz bu hediyeli etkinliğimizde:
Ne gerekiyor?

  • Birinci etkinliğimiz aşağıdaki resimde solda örneğini gördüğünüz "Annemi Çok Seviyorum" dosyasını yazının sonundaki linkten indirebilirsiniz.
  • İkinci etkinliğimiz "Çiçek Yapalım" da ise A4 kağıdı, toplu iğne, ve renk renk orta kalınlıkta örgü iplerine ihtiyacınız var.










Ne yapıyoruz?

  • İlk etkinliğimiz oldukça kolay. Kalplerle süslü bu kağıda çocuklarımız annelerini mutlu etmek için bir resim yapıyor. Bence bundan daha güzel bir hediye yok!
  • İkincisinde ise öğretmenlerimiz bir A4 kağıdının yarısına resimdeki gibi bir çiçek çiziyor. Çocuklarımız toplu iğnelerle bu çizgilerin üzerinde delikler açıyor. Ardından istedikleri renklerde ipleri iğne boşluklarından geçiriyor. Ve çiçeklerinin altına imzalarını atıyorlar.
Çocuklar annelerinin bu özel gününü kutlarken, biz okul öncesi öğretmenleri de onların gelişimlerini destekliyoruz.
Öyleyse ne diyelim: Olmazsa olmazlarımız annelerimizin anneler günü kutlu olsun!

"Annemi çok seviyorum" dosyasını buradan indirebilirsiniz:
https://drive.google.com/file/d/0ByKkpkoCbzlMYWNKTHBacVlBS3M/view?usp=sharing

kaynak: twinkl.co.uk, hellowonderful.co

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder