5 Haziran 2017 Pazartesi

Eşsiz Çoraplar!

Herkese merhaba!
Adından da tahmin edebileceğiniz üzere bugün de çamaşır makinesinde eşi kaybolan çoraplarınızın derdine düştük😁Çocuklarımızla birlikte bu çorapları kullanarak farklı etkinliklerde kullanabileceğimiz bir materyal hazırlayacağız. Peki bunun için:
Ne gerekti?
  • Çoraplar ve çorapların içini doldurabilecek taşlar vb. bilimum malzeme.


Ne yapıldı?
Öncelikle çorapları yıkadıktan sonra (!) yola koyuluyoruz. Bu fotoğrafta fasulyeler kullanılmış ancak bizler hem etkinliklerimizde besin maddelerinin kullanımını doğru bulmadığımız için hem de materyalimizi uzun süre kullanabilmek adına gerçek fasulye veya nohutlar yerine oyuncak fasulyeler, taşlar vb. kullanmayı daha doğru buluyoruz. Çoraplarımızı da bu malzemelerle dolduruyoruz. Sonrasında ne mi yapabiliriz? İşte öneriler:
1- İlk önerimiz bowling! Çorapların uçlarından tutarak daha önceden hazırladığınız şişeleri devirmek çocuklar için oldukça eğlenceli olacaktır. Ayrıca bu şişelerinde içlerini doldurabilir, elleri çalıştırabilirsiniz.
2- İkinci önerimiz bowling benzeri bir hedef oyunu. Burada da bir kutuda delikler açabilir, ardından eşsiz çoraplarınızı o deliklerden içeri sokmaya çalışabilirsiniz. Ya da tebeşirle zemine şekiller çizebilir ve çocuklarınızla çoraplarınızı o şekillerin içine atmaya çalışabilirsiniz.
3- Bu iki hareket etkinliğinin dışında,  "File baskısı" etkinliğimizde olduğu gibi baskılar yapabilirsiniz.
Bunlar yalnızca birer örnek. Sizler eşsiz çoraplarınızla aklınıza gelebilecek farklı etkinlikleri de uygulayabilirsiniz. Hepinize kolay gelsin!
kaynak:acraftyliving.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder